film

Hej ligger i sängen och ser på en film som går på 4:an som är bra än så länge. Börjar 8.00 i morgon så ska försöka att såva nu så att jag är pigg i morgon.  Blir nog att fara och träna med Emelie i morgon:] 
Hoppas att alla får en bra natt!

Plugg

Hej ska snart sätta mig och plugga.... Det blev tyvär ingen träning i dag för att Emelie var sjuk och jag hade inte lust att fara och träna själv. Men hade en jätte bra skoldag. Bloggar mer efter pluggningen.
 
 
 

skola.....

Hej är på skolan nu och har tecknik. hinner inte skriva nå mer nu för att vi börjar.
 Gmmal bild men!

stan

Hej följde med Alva ner på stan för att hon skulle köpa byxor och en prisent till hennes lilla syster. Men kom hem från hennen för ett tag sen. Ska nog fixa en ny hedder snart.För den börjar bli för Julig. Men i kväll så ska vi fara till Emilia och dansa ut julen som vi gör varge år:] 

Skype med Alva

Hej nu sitte jag i sängen och skypar med Alva medans hon fixar sitt nya rum.Sen i kväll så ska jag till min morbror och gratta han.

Helg

Hej kom nyss hem från skolan. Sitter och plyggar Spanska och Geografi nu. Men i kväll blir det att mysa med familjen tror jag. 
 

Utkast: Jan. 10, 2013

Hej fick sluta tidigare i dag för att jag inte hade något att göra för att man skulle bara skriva en text och det gorde jag på 10 min. Men efter skolan så gick jag och Alva ner på skan föra att vi skulle köpa skan till henne. Sen så gick vi och åt på subway. Vi for hem vid kvart över 5. Men ligger i sängen nu och myser. 

Utkast: Jan. 09, 2013

Hej jag vet att jag inte kunnat blogga för det har varit så mycket nu under julen. ,en nu har jag bestämt mig att jag ska försöka att minst blogga 2 gånger per dag. Men nnu så sitter jag på skolan med Alva, Emelie och Julia. I kväll blir det att fara och träna sh'bam, blir nor jätte roligt. 

Wilma Ericson

♥Enjoy♥

RSS 2.0